Implant Sanatı 14İyi bir diş kliniği bulmak; bilhassa dişlerinde devamlı olarak sorun yaşayan insanlar için önem taşımaktadır. İstanbul’un en işlek ilçesi olarak bilinen Şişli’nin Mecidiyeköy semtinde yıllardan bu yana hizmet veren İmplant Sanatı; en iyi Mecidiyeköy diş klinikleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. İmplant Sanatı; birçok özelliğinden dolayı rakiplerinden ayrılmaktadır. Teknik desteğin en üst seviyede olması ve servis ağının kusursuza yakın kalitesi; İmplant Sanatı’nın olmazsa olmaz özellikleri arasında bulunmaktadır. Buna ek olarak, İmplant Sanatı’nda implant uygulamasının aynı gün yapılması gibi bir avantaj bulunmaktadır. İmplant Sanatı; implant uygulamasında hekim ve uygulanan implant ürünlerinin birbiriyle uyumlu olması gerektiğinin farkındadır. Tam bir takım mantığıyla hizmet sunan İmplant Sanatı; hekimin işini bilmediği durumlarda en kaliteli implant ürünlerinin kullanılsa bile ortaya kalitesiz bir hizmetin çıkacağının farkındadır. İmplant Sanatı; hastaya uygulanan implantın uzun ömürlü olması adına elinden geleni yapmaktadır. İmplant Sanatı; zirkonyum tedavisi, implant tedavisi, lamine tedavisi, diş beyazlatma tedavisi ve telsiz ortodonti tedavisinde tercih edilmesi gereken en iyi Mecidiyeköy diş klinikleri arasında bulunmaktadır.

Implant Sanatı 10

Ağız ve Diş Bakımı

Ağız ve diş sağlığı bakımından komple ağız bakımının yapılmasının önemi büyüktür. Her insanın ağzı ve dişleri, en az cildi kadar bakıma ihtiyaç duymaktadır. Bu bağlamda, herkesin ortalama altı ayda bir olmak üzere ağız ve diş bakımı yaptırması tavsiye edilmektedir. Ağız ve diş bakımı yaptırırken farklı seçeneklere yönelmek söz konusu olabilir. Örneğin, normal bakım yöntemleri sonucunda dişlerinin yeteri kadar beyazlayamayacağını düşünen birisi için en mantıklı karar, diş beyazlatma tedavisi başvurusu yapmaktır. Buna ek olarak, diş bakımı esnasında kişide farklı diş hastalıklarının varlığı anlaşılabilir. Bu noktada, kanal tedavisi, porselen diş kaplama gibi yöntemlerle soruna müdahale etmek gerekebilir. Komple bir ağız ve diş bakımı yaptırmayı düşünenler için ilk etapta diş taşı temizliği yapılmaktadır. Bu işlemin sonrasında basınçlı uygulama ile dişlerdeki lekelerin temizlenmesi sağlanır. Ardından, diş ipi, cila ve dil temizliği yapılmasıyla beraber dişlerin güçlendirilmesi adına flor uygulaması gerçekleştirilir. Bu süreçlerin tamamlanmasıyla beraber komple bakım kısmı bitmiş olur. İnsanların beslenme alışkanlıkları, düzenli diş fırçalamama ve dişlerin yaşla beraber dayanıklılıklarının azalmasından dolayı dişin bilhassa diş eti ve ara yüz kısımlarında plak birikimi söz konusu olmaktadır. Plakların zaman içerisinde diş taşına dönmesi büyük risktir. Çünkü, diş taşı, dişlerde renk problemi yaşanmasını muhtemel kılacaktır. Tüm bunların yanı sıra, diş taşları, neredeyse bütün diş eti rahatsızlıklarının temel sebebidir. Komple ağız ve diş bakımının yapılmadığı durumlarda hem birçok ağız ve diş eti rahatsızlığı ortaya çıkar hem de ağız kokusu, dişlerin sallanması ve çürümesi gibi istenmeyen durumlar oluşur.

Ağız ve Diş Tedavileri

En iyi Mecidiyeköy diş klinikleri arasında bulunan İmplant Sanatı’nda birçok ağız ve diş tedavisi en iyi imkanlarla yapılmaktadır. İmplant Sanatı; ekipman kalitesine ek olarak bünyesinde en iyi diş hekimlerini barındırmaktadır.

Mecidiyeköy Zirkonyum Tedavisi

İmplant Sanatı’nda zirkonyum tedavisine başlanırken öncelikli olarak ağız ölçüsü alınmaktadır. Bunun yanı sıra, kaplama dişler, laboratuvar ortamında özel olarak hazırlanmaktadır. Bir sonraki aşamada, hazırlanan zirkonyum diş kaplamalar, hastanın ağzı içerisinde denenmektedir. Bu esnada, zirkonyum kaplamanın diş etiyle olan uyumuna bakılmaktadır. Bunun yanı sıra, zirkonyum kaplamanın hastanın dişlerinin rengiyle olan renk uyumu sağlanmaya çalışılmaktadır. Mecidiyeköy Zirkonyum Tedavisi, ortalama beş ile on gün içerisinde tamamlanmaktadır.

Mecidiyeköy implant Tedavisi

İmplant Sanatı; bilhassa implant tedavisinde bu işin en iyisi olarak dikkat çekmektedir. Mecidiyeköy İmplant tedavisi, cerrahi işlemler yapılarak gerçekleştirilmektedir. İmplant tedavisinin ne kadar süreceği, yapılacak implant sayısına ve hastanın çene kemik yapısına göre farklılık göstermektedir. İşlemin tamamlanmasının ardından implant ile kemiğin bütünleşmesi için bir ile üç ay kadar beklenmesi söz konusudur. İmplantın kemikleşmesinin ardından ise birkaç seansta protezler uygulanmaktadır. Yeteri kadar bekleme süresi olmayan hastalar için ise bu süreç içerisinde geçici diş uygulamasının yapılması tercihe bağlı olarak mümkün olmaktadır.

Diş Beyazlatma

İmplant Sanatı; diş beyazlatma tedavisi denilince akla ilk gelen klinikler arasında bulunmaktadır. Diş beyazlatmak isteyenlerin birden çok alternatifi bulunmaktadır. Diş beyazlatma tedavisi esnasında beyazlatıcı ilaç, diş hekimi tarafından hastanın dişlerinin üzerine sürülmektedir. Ardından, özel bir alet yardımıyla, yaklaşık 15 dakika ışınlanarak sertleştirilmesi yoluyla uygulanmaktadır. Klinikte yapılan diş beyazlatma işlemi, diğer alternatiflere kıyasla çok daha hızlı ve etkili olmaktadır. İstenilen sonucun alınması daha olasıdır. Ayrıca, diş hekimi tarafından uygulandığı için diş beyazlatma işleminin kalıcılığı daha uzundur.

İstanbul İmplant Tavsiye

İstanbul Mecidiyeköy sakinleri, implant başta olmak üzere sayısız diş tedavisi ve bakımı hizmetlerinden faydalanmak adına tercihlerini İmplant Sanatı’ndan yana yapmalıdırlar. Geçmişten beri birçok kişinin dişleriyle yaşadığı sorunu kökünden çözen İmplant Sanatı; referanslarıyla göz doldurmaktadır. Zirkonyum tedavisi başta olmak üzere diş beyazlatma, implant ve daha birçok hizmetimiz sayesinde bundan sonra gülerken dişlerinizi saklamak zorunda kalmayacaksınız!