Hollywood yıldızlarının gülüşüne sahip olmaya ne dersiniz? Hollywood diş ile yıldızların gülüşüne sahip olmak zor değil.

Son zamanların magazine dünyasında sıklıkla adı duyulan Hollywood gülüşü ya da başka bir deyişle Hollywood dişdir. Hollywood diş için; diş, diş eti, dudak ile ilgili bir takım düzenlemeler yapmak demek, tanım olarak en uygun olanıdır. Hollywood diş ile kişiye önce dişleri, daha sonra ise gerekli olması halinde diğer konularda estetik açısından güzel görünüm kazandırılır.

Hollywood Gülüşüne Nasıl Sahip Olunur?

İmplant Sanatı diş kliniğinde en son teknolojik ekipmanlar kullanılarak yapılan Hollywood diş, dişlerin porselen ile kaplanması ile başlar ve yapılan çeşitli müdahalelerin ardından beğenilmeyen diş yapısından kurtulma sağlanmış olur. Ayrıca Hollywood diş tedavisi ile diş etleri ile dişler arasındaki uyumsuzluklar ortadan kaldırılması için diş etine uygulanan zirkonyum kaplama ile mükemmel bir gülüşe sahip olunur.

Hollywood Diş Tedavileri

Her geçen gün gelişen diş tedavisi teknolojisi Hollywood diş tedavisi ile de bu hizmeti arayan kişilere yardımcı olmaktadır. Şimdi gelin Hollywood gülüşüne hangi uygulamalar üzerinden sahip olabilirsiniz onlara değinelim.

İmplant Tedavisi: Hollywood yıldızlarının gülüşüne sahip olmak için kullanılan tedavi yöntemlerinin başında implant tedavisi gelmektedir. Bu tedavi ile kırık ve eksik olan dişler tamamlanarak, muhteşem bir gülüşün kapıları açılmış olur.

Porselen Yener: Birçok ünlünün tercih ettiği porselen yener tedavisi ile diş yüzeyleri hafifçe aşındırılır ve dişlerin ön yüzlerine porselen uygulanır. Bu yöntemde Hollywood diş için kullanılan yöntemlerden biridir.

Diş Beyazlatma: Hollywood yıldızlarının gülüşüne sahip olmak isteyen kişilerin kullandığı diş beyazlatma tedavisi ile de mutlu bir gülüşe sahip olabilirsiniz. Estetik açıdan hiçbir kusuru olmayan dişlere uygulanan bu yöntem ile istenen gülüşe kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

Toparlayacak olursak; mutlu gülüşler için en doğru tedavi yöntemini kısa sürede sizlere sunmayı prensip edinen ve müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak, her zaman ön planda tutan İmplant Sanatı kliniğimize gelerek, ünlülerin gülüşüne ya da magazinsel anlamıyla Hollywood gülüşüne, Hollywood diş tedavisi ile sahip olabilirsiniz.

Unutmayın! Güzel bir gülüş için önce diş sağlığı…