Diş sektöründe son zamanların en popüler tedavi yöntemlerinin başında, implant tedavisi ve bu tedaviyi merak edenlerin en çok sorduğu soru olan implant diş fiyatları sorusu gelmektedir. Öyle ki Google’da implant diş fiyatları anahtar kelimesi altında birçok marka reklam vererek öne çıkmak ve adını duyurmak için yarış vermekte.

Biz de bu konuda hem sizi aydınlatmak hem de aklınıza gelebilecek soruları şimdiden cevaplamak adına implant diş fiyatları konusunu sizin için ele aldık.

Ancak yine de implant diş fiyatlarına geçmeden önce implantın tanımını yaparak sizi bu konuda aydınlatmak isteriz.

İmplant Nedir?

İmplant; eksik dişlerin yerine konması amacıyla, çene içerisine yerleştirilen çoğunlukla vida şeklindeki yapay bir diş köküdür. Çene kemiği titanyumu vücudun bir parçası olarak algıladığından, implantlar çoğunlukla titanyumdan yapılmaktadır ve implantların yüksek doku uyumu nedeniyle başarı oranı oldukça yüksektir.

İmplant tedavisinin diş hekimliğinde ve diş kliniklerinde oldukça yaygın kullanım alanı bulma nedeni ise tek diş eksikliklerinden, hiç dişi olmayan hastalara kadar, çok geniş bir yelpazede uygulanabilir olmasıdır. Bu uygulama, komşu dişlere hiç müdahale edilmeden gerçekleştirilir. Gerek çiğneme hissinin normale en yakın olması, gerekse diğer dişlere müdahale etmeden tedavi imkanı yaratması, günümüz teknolojisi içinde implant içeren yöntemleri, en çok uygulanan tedavi yöntemlerinden biri haline getirmiştir.

Diş sektöründe en çok kullanılan yöntem olma özelliğinden dolayı, fiyatı en çok merak edilen diş tedavisi yöntemi olan İmplant tedavisinde en uygun fiyat politikamız ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermekteyiz.İmplant diş fiyatı ararken ömür boyu garanti sunan diş kliniğimiz İmplant Sanatı’ndan da teklif almayı unutmayın.

Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçin!

Hemen arayın : 0 (546) 456 90 91