İmplant tedavisinde en çok merak edilen konuların başında gelen, implant fiyatları neden değişkenlik gösteriyor konusunu, sizin için cevapladık.

Diş sektörünün en önemli ve en popüler tedavi yöntemlerinden biri olan implant tedavisinin fiyatlarının neden değişkenlik gösterdiği sorusu son zamanlarda bizlere sıklıkla sorulan soruların en başında gelmektedir. Bu sorunun ülkemizde bu kadar popüler olmasının en büyük nedeni ise Türkiye ve İstanbul’un implant tedavisinde ve implant fiyatlarında diğer ülkelere göre daha uygun olmasının yanı sıra, Türk hekimlerinin diş sektöründeki popülerliği de yer almaktadır.

Öyle ki daha önce yazmış olduğumu ‘İmplant Diş Fiyatları’ blog yazımızda bu konuya bir giriş yapmış, ancak detaylandırmamıştık. Şimdi ki yazımız olan ‘İmplant Fiyatları’ blog yazımızda ise bu konuyu daha detaylı bir şekilde size yansıtmış olacağız.

Başlıyoruz…

İmplant Fiyatları Neden Değişkenlik Gösteriyor?

Popüler diş tedavi yöntemlerinden İmplantın fiyatları birçok etkene göre değişkenli göstermektedir.

Bunlar;

– Doktorun tecrübesi ve adının duyulmuş olması
– Kullanılan implant ürünlerinin kalitesi
– İmplant tedavisi için kullanılan cihazların son teknoloji olması
– Hastanın diş yapısı

gibi önemli etkenlerdir. Bu etkenler içinde özellikle implant fiyatları ya da başka deyişle implant tedavisi fiyatlarına etki eden en büyük etken ise implant ürünlerinin kalitesidir. Çünkü çok sayıda ülkenin implant ürünleri bulunmakta ve bu ürünlerde kalitesine göre fiyatlara büyük etkisi olmaktadır.

En çok tercih edilen ve implant fiyatlarının da değişmesine neden olan implant çeşitleri arasında ise İsveç malı implant, Amerikan malı implant ve yerli üretim implantlar yer almaktadır. En popüleri ise İsveç malı implantlardır.

Son derece sağlam ve kaliteli olan İsveç malı implantları kullanarak tedavisini yaptırmak isteyen bir kişi, yerli malı ya da Amerikan malı implantların kullanıldığı tedavilere göre biraz daha pahalıdır.

Doktor Tecrübesi ve Hastanın Diş Yapısı İmplant Fiyatlarına Etki Eder mi?

İmplant ürünlerini kalitesinin yanı sıra implant fiyatları konusunda diğer büyük etkenler ise doktorların tecrübesi ve hastanın diş yapısı ile birlikte kullanılan cihazların teknolojik özellikleridir. Bu 3 etkende en az implant ürünlerinin kalitesi kadar fiyata etki etmektedir.

Tüm bu etkenleri göz önünde bulundurarak implant fiyatları konusunda size ömür boyu garanti vereceğimiz implant tedavinizi gelin son teknoloji ürünleri kullanan İmplant Sanatı kliniğinin uzman hekimleri yapsın. Hem ömür boyu garanti hem de uygun fiyat ile İmplant Sanatı diş kliniği sizi bekliyor.

Unutmayın, güzel bir gülüş için önce diş sağlığı…